Rólunk 2018-08-12T16:14:38+00:00

Üdvözöl a Pécs Budokan Harcművészeti Akadémia!

Pécs Budokan Harcművészeti Akadémia változatos edzési lehetőséget kínál saját, jól felszerelt edzőtermében. Légy részese egy olyan helynek, ahol nem számít, hogy van e előképzettséged; ahol nem fontos, hogy mennyire vagy tehetséges; ahol csakis a kitartó munka és szorgalom hozza meg az eredményt. Hozd ki magadból a legjobbat, és adj lehetőséget magadnak a fejlődésre. Várunk sok szeretettel most induló kezdő csoportjainkba.

Pécsen egyedülálló módon az alábbi 2 harcművészeti stílus közül választhatsz: Seibukan Jujutsu Felnőtt, Junior és Kölyök, Enshin Itto Ryu Battojutsu (Japán Kardművészet).

Kövess Minket Blogunkon is!

A Pécs Budokan és Csapata

Edzéseinket nemzetközileg elismert, okleveles instruktorok tartják, akik számára a legfőbb cél, hogy segítsenek benneteket a harcművészetek ösvényén. Számunkra fontos, hogy minden tanuló a saját egyéni képességének megfelelően haladjon, így nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni igények fejlesztésére. Központunkban lehetőség van hagyományos képzésre, magánórákra, edzés időn kívüli foglalkozásokra is.

Nemzetközileg elismert Instruktorok 100%
Magán edzés, Intenzív tréning lehetőség 100%

Egy darabka Japán Pécs városában – várunk Téged is a csapatba!

0
Stílus egy helyen
0
Férőhely
0
Szőnyeg felület
Jelentkezz Most!

Mi sem lehetne ennél jobb garancia a kiváló és minőségi oktatásra?

Edzéseinken úgy érezheted magad mintha Japánban, közvetlenül a japán alapítómesterektől tanulnál.
Mesteroktatóink évente többször látják vendégül, illetve látogatják személyesen is az egyes stílusok mestereit.
Jelentkezz Most!

Harcművészet a világ körül!

Pécs Budokanban nemcsak a fizikai fejlődés, de a szellemi oktatás is központi szerepet játszik. Fontosnak tartjuk a japán alapítómesterekkel való szoros kapcsolat ápolását, a hagyományok megőrzését és a minél magasabb színvonalú, minőségi oktatást. Tanulóinknak mindenből a legjobbat kívánjuk nyújtani.

Akadémiánk számos hazai és nemzetközi harcművészeti iskolával van közvetlen kapcsolatban, ez pedig nemcsak a rendszeres szemináriumokat, hanem a kultúrális kapcsolatok ápolását is lehetővé teszi. A központi, szegedi iskola szervezésében évente többször is lehetőség adódik hazai rendezvényeken való részvételre, illetve a Szeged Budokan szervezésében zajló „Budo Túra“ is elérhető a tanulóink számára. A Budo Túra helyszínei közé tartozik többek között Japán, az Egyesült Államok, valamint Mexikó. Egy ilyen út során lehetőséged nyílik a mestereddel való utazásra, edzésre, az egyes stílusok alapítómestereivel való személyes találkozásra és egy másik ország kultúrájának, szokásainak részletesebb megismerésére.

A “Budo Túra” részleteiről érdeklődj az oktatóknál!

Induló Csoportok, Óriási Kedvezmények!

Mohácsi Dávid – Seibukan Jujutsu

2010 szeptemberében ismerkedett meg a Seibukan Jujutsu-val a pécsi Shinmukan Dojo-ban. 2013-ban Budapestre költözött munkája miatt, de a harcművészet tanulását nem hagyta abba és 2014-ben sikeres első fekete öves vizsgát tett.

Mivel komolyabban szeretett volna foglalkozni az önvédelmi harcművészettel 2016-ban úgy döntött, hogy Szegedre költözik, hogy egy intenzív kurzuson vegyen részt Regős Krisztián – Renshi vezetése alatt. Ez alatt az egy év alatt harmadik fekete öves szintre lépett Seibukan Jujutsu rendszerében.

Mivel a Dojo-ban lakott lehetősége volt meg tanulni hogyan kell egy Dojo-t vezetni. Sok szemináriumon vett részt Julio Toribio – Kancho-val az alapító mester irányítása alatt.

2017 szeptemberében költözött vissza Pécsre, majd itt folytatta tanulmányait. Majd ez év októberben instruktori képzésen vett részt. 2018 májusától a Pécs Budokan Harcművészeti Akadémia Instruktora.

„Az Uchideshi (belső tanítvány) program alatt nagyon sokat tanultam Regős Krisztián – Renshi-től. Nem csak a technikai tudásom bővült, hanem elmélyülhettem a Seibukan filozófiájában is. Mindezt a megszerzett tudást szeretném átadni a meglévő és leendő tanítványaimnak.”

 

Jelenleg az alábbi rangokkal rendelkezik:

Seibukan Jujutsu – 3. dan

Regős Ildikó – Battojutsu

Már felnőttként kezdett el harcművészetekkel foglalkozni fia, Regős Krisztián – Shihan inspirálására. Nőként is megállta a helyét a fiatalabb korosztály harcművészei között, és kitartásának köszönhetően mind Seibukan Jujutsuból, mind Enshin-Itto ryu Battojutsuból magas feketeöves szinteket ért el. 2015 óta önálló Battojutsu csoportot vezet, jelenleg a Pécs Budokan Battojutsu csoportjának instruktora.

“Nőként egy igazán izgalmas kihívás a harcművészetek világában lenni. Számomra rendkívül fontos, hogy az utánam következő generációnak, és elsősorban a lányoknak, hölgyeknek jó példával járjak elől. Az edzéseken igyekszem a szamuráj tradíciók átadására és a törekszem, hogy a tanulókból a maximumot tudjam kihozni. Várlak a csapatba!”

Jelenleg az alábbi rangokkal rendelkezik:

Enshin Itto-ryu Battojutsu – 4.dan

Seibukan Jujutsu – 4. dan