Magánoktatás

/Magánoktatás
Magánoktatás 2018-06-26T10:37:27+00:00

Személyi edzés és Távoktatás

A csoportos edzéseken túl lehetőséget kínálunk magánedzéseken való részvételre is. Ha tagja vagy valamelyik csoportunknak kiegészítheted rendszeres edzéseidet egy – egy különórával, ezzel meggyorsíthatod fejlődésedet vagy egyéni céljaid mentén haladhatsz tovább.

Magánóráink azoknak is lehetőséget nyújtanak a harcművészetek elsajátítására, akik nem tudnak rendszeresen részt venni csoportos foglalkozásainkon.  A statisztikák szerint egy különóra 3-4 hét csoportos edzésnek felel meg, mivel ezeken az alkalmakon az Instruktor minden figyelme a tanulóra összpontosul, az esetleges hibák kijavítása azonnal meg tud történni. Magán foglalkozásainkat nemzetközileg elismert okleveles oktatók vezetik, garantálva a színvonalas oktatást.

Ha úgy döntenél magántanuló szeretnél lenni, keress minket elérhetőségeinken, ahol bővebb tájékoztatóval tudunk szolgálni, illetve egyeztetünk egy személyes megbeszélést is, ahol fel tudjuk mérni az igényeidet és megismerkedhetsz velünk. Mielőtt eljönnél az első külön foglalkozásra ingyenesen kipróbálhatod a választott edzést csoportos óráink egyikén. Majd nemzetközi regisztráció után rugalmasan tudunk időpontot egyeztetni az igényeidnek megfelelően.

Személyi Edzés - Távoktatás

6500Ft/alkalom
  • Személyre szabott program és egyéni célok megvalósítása
  • Nemzetközileg elismert, Okleveles Instruktorok
  • Saját Jól Felszerelt Edzőterem
  • Hatékony Technikák, Biztonságos Környezetben
  • Időpont egyeztetés: 06 70 355 4986

Időpontot foglalnál? Írj nekünk bátran.

Kérj bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon: 06 70 469 7566

0
Stílus egy helyen
0
Férőhely
0
Szőnyeg felület