Harcművészeti Edzések Gyerekeknek – Junior program

/Harcművészeti Edzések Gyerekeknek – Junior program
Harcművészeti Edzések Gyerekeknek – Junior program 2018-06-26T10:26:59+00:00

Fegyelemre és tiszletre való nevelés a harcművészeten keresztül

Az egészségtudatos életmód a harművészeten keresztül

A mai rohanó világban a gyermekek fejlesztése és egy magabiztos egyén nevelése minden szülő számára a legfontosabb feladat, ebben kívánunk segítségre lenni és a Seibukan Jujutsu Junior programja segítségével egy olyan átfogó megoldást kínálni, mely az alap önvédelmi gyakorlatok, fizikai képességek mellett a gyermek szellemi fejlődését is nagyban elősegíti. A stílus egyedi alapelveinek, az Észlelés, Tudatosság, Cselekvés elveinek köszönhetően a gyermekek barátságos és biztonságos környezetben sajátíthatják el a fizikai technikákat, miközben mély és alapos ismereteket kapnak a japán kultúráról.

Oktatóink célja, hogy olyan értékeket adjanak át a gyerekeknek, amik segítenek a magabiztos kiállás megszilárdításában, és segítik őket a sikeres felnőtté válás útján. A japán kultúra megismertetése, a fegyelemre és tiszteletre való nevelés, valamint a csapatban való együttműködés mind részét képezik Junior edzéseinknek. Hisszük, hogy a szülővel közösen végzett munka képes minden hiperaktív, izgő-mozgó és problémás gyerkőcből életre való, tisztességes felnőttet nevelni. Várunk Titeket KEZDŐ csoportunkba!

Töltsd ki a Jelentkezési lapot és vegyél részt egy edzésünkön!

Jelentkezz Most!

Induló Csoportok, Óriási Kedvezmények!

NÉZZ KÖRÜL ITT!

Fontos kérdések & Válaszok

Edzéseink célja, hogy a gyerekek általános fizikai közérzetét javítsuk, motorikus képességeikeit fejlesszük, illetve megtanítsuk őket az egymás iránti tiszteletre és fegyelemre. Az edzéseken való részévtelhez add le kérlek a jelentkezést az űrlapon keresztül, majd gyertek el megtekinteni és kipróbálni egy edzést az alábbi időpontok egyikén:

Helyszín
Sztárai Mihály út 16
Pécs, 7632

Időbeosztás
Kedd-Csütörtök 18:00-19:00
Különóra lehetőségek, edzőtáborok!

Kezdésként azt javasoljuk, hogy gyertek el hozzánk és próbáljátok egy edzésünket kötöttségek nélkül. Szülőként első lépésként kérjük, töltsd ki a lap alján lévő jelentkezési lapot.
Az első hónapban az a cél, hogy a gyerekek beilleszkedjenek csapatunkba és megtanuljanak néhány alap mozdulatot, technikát, elsajátítsák a biztonságos esés alapjait. Kezdőként (ha még nincs esetleg máshonnét fehér ruha a családban) melegítő viselését javasoljuk. Az edzéshez szükséges ruha ára méret függő, de segítségünkkel kedvezményes ruhavásárlásra is van lehetőség.

Az edzések bárki számára megtekinthetőek, a szőnyegre viszont kizárólag a Pécs Budokan tagjai illetve a jelentkezési lap kitöltését követően az új jelentkezők jogosultak.

A biztonságos és barátságos környezet nemcsak az edzésen résztvevő gyermek, hanem az őket kísérő szülő, nagyszülő számára is nyitva áll. A családias hangulatnak köszönhetően a kísérő szülők és nagyszülők az edzések ideje alatt is nálunk maradhatnak és nézhetik gyermekük fejlődését.

Töltsd ki a lap alján lévő jelentkezési lapot gyermeked számára. Ha további részletekre van szükséged, keresd Shihan Mátét emailban vagy telefonon!

Kezdőcsomag

Akciós Havidíj és Bérletek már 6500Ft-tól!

Új tagoknak 7000Ft-os ajándék csomag!

Kezdőcsomag az első szinted anyagával!

30 perces magán óra!

További Akciókért és Kedvezményekért Kattints Ide!

Órarend

Gyere annyi edzésre amennyire csak tudsz!

Kedd @ 18:00 – 19:00

Csütörtök @ 18:00 – 19:00

Lehetőség Különórákra!

JELENTKEZZ MOST!

Kötelezettségek nélkül! Az első alkalom INGYENES!

Kinek kiváló választás a Seibukan Jujutsu Junior Program?

  • Akik szeretnék, hogy gyermekük biztonságos környezetben, játékos keretek között tudja elsajátítani az önvédelem alapjait

  • Akik számára fontos, hogy a megnövekedett mozgás igényt kielégítsék

  • Akik szeretnék, hogy gyermekük új barátokra tegyen szert miközben fizikai és szellemi értelemben is fejlődik

  • Akik számára fontos, hogy gyermekük motoros képességei magabiztosabbá váljanak

  • Akik szülőként fontosnak tartják az egészségmegőrzés korai korban történő elkezdését

Kérdésed van? Írj nekünk!